Ηλίας Κρασσάς: Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του!

Από το 2011 κρατά αυτή η υπόθεση και ακόμη δεν έχει δοθεί λύση. Ο λόγος για τη δικαστική διαμάχη του Ηλία Κρασσά με την πρώην σύζυγό του (και μητέρα των παιδιών του) Λίλα Μπάρλα. Το πρώην ζευγάρι έχει βρεθεί ακόμη τέσσερις φορές στις δικαστικές αίθουσες και έχει πάρει αναβολή, όπως έγινε για μια ακόμη φορά.

Πώς έχουν όμως τα πράγματα; Το πρώην ζευγάρι κλήθηκε να βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια με τον γνωστό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων να βρίσκεται στο εδώλειο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής και σωματικής βλάβης. Η υπόθεση αφορά περιστατικό του 2011, όμως για τέταρτη φορά ζητήθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, αναβολή, χωρίς να εμφανιστεί κανείς από τους εμπλεκόμενους στο δικαστήριο.

“Μας δήλωσε χθες η κυρία Μπάρλα ότι έχει γαστρεντερίτιδα. Δεν ξέρω αν έχει πάει σε νοσοκομείο, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι σε θέση να έρθει εδώ. Και θέλει να βρίσκεται η ίδια για να καταθέσει, αφού είναι παθούσα. Έχουμε ενημερώσει την άλλη πλευρά”, δήλωσε ο συνήγορος της Λίλας Μπάρλα. Ο Πρόεδρος μάλιστα ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίλα Μπάρλα ζητά αναβολή, ενώ ο συνήγορος του Ηλία Κρασσά, δήλωσε πως γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση.

Τελικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αναβολή δόθηκε για το επόμενο φθινόπωρο.

Read More

And More