Ηλίας Κρασσάς: Στα δικαστήρια ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, παρά τον συμβιβασμό με την πρώην!

Αντιμέτωπος με δυο δικαστικές διενέξεις από κεκτημένη ταχύτητα της Δικαιοσύνης ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά. Ο Ηλίας Κρασσάς, μπορεί να τα έχει βρει με εξωδικαστικό συμβιβασμό με την πρώην σύζυγό του Λίλα Μπάρλα ως προς τη διατροφή των παιδιών, οι νομικές διαδικασίες όμως είχαν ήδη κινηθεί.
Έτσι, μετά την απόδραση στα χιόνια με την Βίκυ Καγιά, ο γνωστός επιχειρηματίας κλήθηκε να βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες για δυο διαφορετικές υποθέσεις, την ίδια μέρα. Στη μια υπόθεση έπρεπε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απειλής και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και στη δεύτερη την κατά συρροή παράβαση καταβολής της διατροφής. Λόγω της απεργίας των δικηγόρων, όμως, οι δυο υποθέσεις πήραν αναβολή για τον Σεπτέμβρη και ο Ηλίας Κρασσάς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Όπως αναφέρει όμως, το δημοσίευμα της Secret, η πρώην σύζυγός του ήταν παρούσα. Στην υπόθεση της ενδοοικογενειακής απειλής δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα, αλλά βρέθηκε με τον συνήγορό της στη διπλανή αίθουσα για την υπόθεση της διατροφής. Μάλιστα, αποκλειστικές πληροφορίες θέλουν την κα Μπάρλα να ήταν παρούσα στο δικαστήριο, ώστε να είναι “καλυμμένη” σε περίπτωση που παρά τη συμφωνία, υπάρξουν προβλήματα το Σεπτέμβρη που θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164