Ηλίας Μαραβέγιας: Ο γνωστός δημοσιογράφος επισημοποίησε τη σχέση του με τον σύντροφό του – Φωτογραφίες

Ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαραβέγιας επισημοποίησε τη σχέση με τον σύντροφό του, Γιάννη Κλημάνογλου, μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης τον περασμένο Απρίλιο, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του. Στη συνέχεια, το βράδυ του Σαββάτου 24/9 διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για συγγενείς και λίγους φίλους σε γνωστό στέκι στη Βουλιαγμένη.

Ο δημοσιογράφος της Espresso και ο ενδυματολόγος  αγαπημένος του, ο οποίος αυτό το διάστημα εργάζεται ως υπεύθυνος πωλήσεων σε γνωστή εταιρία ενδυμάτων σε μεγάλο πολυκατάστημα αποφάσισαν να έχουν ως «κουμπάρες» τη φίλη τους, Στέλλα και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Στη γιορτή που είχε πολύ τραγούδι, χορό, γέλια και αγκαλιές, παρούσες ήταν οι οικογένειες και του Ηλία Μαραβέγια και του Γιάννη Κλημάνογλου, που καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους στέκονται δίπλα.

Παρών στο πάρτι ήταν και ο Αργύρης Ναστόπουλος από το συγκρότημα των ONE, ο οποίος είχε τη μουσική επιμέλεια. Μάλιστα, το ζευγάρι μπήκε στον χώρο με το τραγούδι «Είσαι το ταίρι μου» ενώ στη συνέχεια έπαιξε το κομμάτι με νόημα «Σε όποιον αρέσουμε» που ξεσήκωσε τους προσκεκλημένους.

Ο Ηλίας Μαραβέγιας και ο Γιάννης Κλημάνογλου γνωρίστηκαν τυχαία πριν από 14 χρόνια σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή, ερωτεύτηκαν και από τότε παραμένουν πιστοί κι αφοσιωμένοι ο ένας για τον άλλο! Σύντομα θα ταξιδέψουν για τη Ρώμη για το ταξίδι του μέλιτος.

 

Read More

And More