Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Ταξίδεψαν στην Τουρκία ως καλεσμένοι του Ατζούν Ιλιτζαλί – Φωτογραφίες και βίντεο

Ένα γεμάτο καλοκαίρι ζουν ο Ηλίας Μπόγδανος και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Μετά το tour τους στις Κυκλάδες – με εξορμήσεις στην Κίμωλο, στην Σίφνο και στην Τήνο – σειρά είχε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής και το πανέμορφο μοντέλο μπήκαν στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν για την γειτονική Τουρκία, ως καλεσμένοι του Τούρκου παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί. Να σου θυμίσουμε πως ο Ηλίας Μπόγδανος κατά τη διάρκεια παραμονής του στο reality επιβίωσης είχε κερδίσει ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, ωστόσο εξαιτίας κάποιου κολλήματος με το διαβατήριο του, ο Ατζούν τον είχε καλέσει στην βίλα του για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν άφησε την ευκαιρία χωρίς να την εκμεταλλευτεί και μαζί με το κορίτσι του βρέθηκαν στην Τουρκία, όπου μαζί με τους πρώην παίκτες του τουρκικού Survivor απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές τόσο μέσα στο πολυτελές σπίτι του Τούρκου παραγωγού, όσο και με το σκάφος του.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, με καπετάνιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν γυρίσει Ελλάδα όπου ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά και κάνουν βουτιές στα καταγάλανα νερά!

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Read More

And More