Ηλίας Μπόγδανος: Έτσι πέρασε το πρώτο βράδυ στο σπίτι, μετά την έξοδο από το νοσοκομείο

Στην ασφάλεια του σπιτιού του έχει επιστρέψει από χθες ο Ηλίας Μπόγδανος, αφού τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ο γνωστός τραγουδιστής, λίγο μετά το τέλος του Survivor, κόλλησε κορονοϊό, με τα συμπτώματα να είναι πολύ βαριά και έτσι ο ίδιος να χρειάζεται να εισαχθεί στο νοσοκομείο για παρακολούθηση από τους γιατρούς.

Πλέον, οι δύσκολες ημέρες ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται ξανά με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Όλο αυτό το διάστημα, φύλακας στο πλευρό του βρισκόταν η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Οι δυο τους μπορεί να μην είναι ζευγάρι πολύ καιρό, όμως τα συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον είναι πολλά και έντονα.

Το πρώτο βράδυ στο σπίτι, λοιπόν, μετά το τέλος της περιπέτειας με τον κορονοϊό, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου το πέρασαν μαζί. Η αποκάλυψη  έγινε μέσα από το προφίλ στο Instagram του όμορφου μοντέλου. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από την αυλή του σπιτιού, στην οποία φαίνονται τα πόδια του αγαπημένου της, δίχως να σχολιάσει κάτι.

Δες το στιγμιότυπο:

 

Read More

And More