Ηλίας Μπόγδανος: Σε καραντίνα μαζί με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου – Πώς περνούν τον χρόνο τους

Ο Ηλίας Μπόγδανος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, πέντε ημέρες μετά τον τελικό του Survivor.

Ο μουσικός το ανακοίνωσε στο Instagram, λέγοντας σε βίντεο: «Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς είναι γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και είναι φυσικό επόμενο.

Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι ένα live στο Instagram».

Έτσι ο μουσικός θα μείνει σε απομόνωση για 14 ημέρες. Μαζί του βρίσκεται και η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Το μοντέλο, που ήρθε σε επαφή με τον Ηλία Μπόγδανο, που είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα, θα πρέπει επίσης να απομονωθεί.

Πώς περνούν όμως τον χρόνο τους; Όπως θα στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε ο Ηλίας Μπόγδανος, το ζευγάρι ετοιμάζει πεντανόστιμες συνταγές και ακούει την αγαπημένη του μουσική.

Read More

And More