Ηλίας Μπόγδανος στο After Dark: «Μετά το Survivor βρέθηκα κλεισμένος στο νοσοκομείο, εκεί φρίκαρα»

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε στο After Dark μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά για την πορεία του στο τραγούδι, αλλά και τις πιο έντονες στιγμές της προσωπικής του ζωή.

Στο επίκεντρο η περιπέτειά με τον κορονοϊό που οδήγησε τον Ηλία Μπόγδανο στο νοσοκομείο και στην απομόνωση.

«Στον τελικό του Survivor υποψιάζομαι ότι κόλλησα κορονοϊό. Εκεί έβγαλα και πάρα πολλές φωτογραφίες, το ανοσοποιητικό λίγο πεσμένο, κάπου εκεί κόλλησα.

Την πρώτη εβδομάδα ήμουν χαλαρά, την δεύτερη όμως με τσάκισε. Πολύ χαμηλό οξυγόνο, αναγκάστηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, μετά εξελίχθηκε σε πνευμονία και έπρεπε να προσέξω. Ζορίστηκα πάρα πολύ μετά την αποξένωση στο νησί και την καραντίνα. Στο νοσοκομείο ήμουν κλεισμένος, εκεί φρίκαρα», δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο τροχαίο που είχε πριν λίγα χρόνια με τη μηχανή του: «Μετά από αυτό είδα τα πράγματα διαφορετικά. Πριν από μερικά χρόνια σε ένα τροχαίο με τη μηχανή υποσυνείδητα ένιωσα σαν να είπα: “Εδώ πάμε να χάσουμε τη ζωή μας. Πάμε να τα δούμε όλα θετικά”. Όλα τα μικρά προβλήματα τα κάνεις στην άκρη μετά από αυτό», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος στο After Dark.

Ο Ηλίας Μπόγδανος για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου αλλά και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού που κυκλοφόρησαν μετά το καλοκαίρι: «Προσπαθώ να μην δίνω βάση σε όλα όσα γράφονται, αλλά εντάξει βγαίνουν και αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις. Άλλο να αναπαράγεις κάτι που έχει γίνει ή να παραφράσεις και κάτι να φτιάξει τίτλο, αλλά το να γράψεις ψευδείς ειδήσεις, είναι κάποιες φορές που με ενοχλεί αυτό το πράγμα», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος παραμένει στο πλευρό της συντρόφου του.

Read More

And More