Ηλίας Ψινάκης: Η τελευταία του συνομιλία με τον Τζίμη Πανούση και το συγκινητικό μήνυμα!

Στην θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, με την απώλεια του Τζίμη Πανούση, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή. Ο Ηλίας Ψινάκης είχε πολύ καλές σχέσεις με τον τραγουδοποιό και μάλιστα του είχε προτείνει να είναι μαζί στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, αν και στο τέλος αρνήθηκε κι ο ίδιος την συμμετοχή του. Στα social media ανέβασε πριν από λίγο την τελευταία τους selfie αλλά και τη συνομιλία με το όχι του Τζίμη Πανούση για το show, αλλά και τα σχέδια που κάνανε.

Ο Ηλίας έγραψε κι ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία: “Τζιμάκο μου αυτή ειναι η τελευταία μας φωτό σπίτι μου που πεθάναμε στο γέλιο και η χυλόπιτα που μου έριξες για το «Ελλάδα εχεις ταλέντο». Το show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω… Δεν πειράζει… Κάθε εμπόδιο για καλό…
Θα το κάνουμε «επάνω» όταν ερθω να σας βρω με το καλό, με κοινό όλους τους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!! Μέχρι τότε φίλησέ τους μου όλους και κάντους να πεθάνουν στα γέλια όπως μόνο εσύ ξέρεις…!!!
Bon voyage Θεά μου…!”

https://www.instagram.com/p/Bd5RymSn8VG/?taken-by=iliaspsinakis

Read More

And More