Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Ο μυστικός έρωτας που θα καταλήξει σε γάμο

Ο Ηλίας Βρεττός διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική του ζωή, καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Αναστασία Δεληγιάννη μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης. 

Όπως αποκάλυψε χθες (27/4) η εκπομπή «Happy Day» ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλλονή personal trainer τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται στην γενέτειρά του, την Εύβοια και το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις γαμήλιες προετοιμασίες!

Ο Ηλίας Βρεττός έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα μέχρι και τη στιγμή που επιβεβαίωσε τον Απρίλιο του 2021 ότι είναι ερωτευμένος, κανείς δεν γνώριζε ότι διατηρούσε σχέση ήδη 2,5 χρόνια με την όμορφη Αναστασία Δεληγιάννη.

«Θέλω να κάνω παιδί. Η Αναστασία, έτσι λέγεται η κοπέλα μου, δεν έχε καμιά σχέση με τον χώρο και γι’ αυτό στεριώσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Το λέω πρώτη φορά εξάλλου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι σε μια πολύ καλή πορεία για τον γάμο την οικογένεια μαζί. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά…» είχε αποκαλύψει ο Ηλίας Βρεττός στην Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι είναι έτοιμος για οικογένεια!

 

Ο Ηλίας Βρεττός ζει τον απόλυτο έρωτα με τη γοητευτική γυμνάστρια και πλέον δεν είχε κανέναν λόγο να το κρύψει! Ο τραγουδιστής είναι σίγουρος για τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του και δεν διστάζει να κάνει πια και δημόσιες εμφανίσεις μαζί της.

«Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει» είχε εξομολογηθεί ο Ηλίας Βρεττός για τη σχέση του.

Ο Ηλίας Βρεττός ανυπομονεί να παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο την αγαπημένη του Αναστασία Δεληγιάννη και να αφήσει και επίσημα πίσω του την εργένικη ζωή. Ο γνωστός τραγουδιστής βρήκε στο πρόσωπο της γυμνάστριας όσα ονειρευόταν και μαζί της νιώθει έτοιμος να δημιουργήσει οικογένεια.

Με το καλό!

Read More

And More