Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Όλα έτοιμα για τον μυστικό γάμο τους στην Εύβοια

Ο Ηλίας Βρεττός ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Δεληγιάννη σε λίγα 24ωρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Εύβοια, με την ακριβή ημερομηνία να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life όλα έχουν οργανωθεί στην εντέλεια, κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο Ηλίας Βρεττός ανέκαθεν επέλεγε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέχρι και τον Απρίλιο του 2021, όταν επιβεβαίωσε ότι είναι ερωτευμένος και διατηρεί σχέση με την καλλονή personal trainer ήδη για 2,5 χρόνια. Η Αναστασία Δεληγιάννη μπήκε στη ζωή του και του έδωσε καινούργιο νόημα. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας και της Κορύνας Μανταγάρη, το ζευγάρι έχει οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες τόσο του μυστηρίου όσο και της γαμήλιας δεξίωσης. Για τους καλεσμένους που θα καταφθάσουν στην Κύμη από την Αθήνα έχει διασφαλιστεί διαμονή σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής. 

Από πολύ νωρίς η μέλλουσα νύφη είχε καταλήξει στο νυφικό των ονείρων της, το οποίο φέρει την υπογραφή της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε bachelorette party με τις στενές φίλες της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αναστασία Δεληγιάννη (@anastasia_dell)

Read More

And More