Ημέρα της μητέρας: Η Μάρω Λύτρα εξηγεί γιατί θα γιορτάσει κι εκείνη την Κυριακή!

Μπορεί να μην έχει αποκτήσει ένα δικό της παιδί ως τώρα, αλλά η Μάρω Λύτρα θα γιορτάσει την ημέρα της μητέρας που έρχεται την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει βάλει τη “μητρική αγάπη” στη ζωή της από τη στιγμή που υιοθέτησε το αγαπημένο της σκυλάκι.

Η τραγουδίστρια μαζί με μιά φωτογραφία με το σκυλάκι της, μοιράστηκε το μήνυμα της για την επικείμενη γιορτή που απευθύνεται στις μητέρες των δίποδων παιδιών αλλά και των τετράποδων φίλων που αποτελούν πραγματικά μέλη των οικογενειών τους.

Mothers day soon !!!!to all the mothers out ther that gave birth to wonderfull little ones happy mothers day. This year…

Posted by Maro Lytras Original on Tuesday, May 5, 2015

“Πλησιάζει η ημέρα της μητέρας! Σε όλες τις μητέρες εκεί έξω που γέννησαν τα φανταστικά παιδιά τους, χρόνια πολλά! Φέτος θα γιορτάσω κι εγώ μαζί με όλες τις μητέρες τετράποδων παιδιών που τις καλώ να γιορτάσουν μαζί μου! Χρόνια πολλά και σε εμάς!” έγραψε η Μάρω Λύτρα.

Η τραγουδίστρια περνά μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της. Ζει μόνιμα στο Μόντρεαλ του Καναδά όπου συνεχίζει την ενασχόλησή της με την μουσική και μοιράζεται την καθημερινότητά της με τον σύντροφό της Theo Pappas. Ο επιχειρηματίας που έχει τρία παιδιά από τον πρώτο γάμο του, πολύ πρόσφατα χρησιμοποίησε τα social media για να ευχαριστήσει τη Μάρω Λύτρα για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνει στον ίδιο και τα τρία του παιδιά, σε ένα συγκινητικό post.

Όπως καταλαβαίνεις η Μάρω Λύτρα έχει όχι έναν αλλά πολλούς λόγους για να γιορτάσει αυτή την αφιερωμένη στην απόλυτη τρυφερότητα και αγάπη ημέρα.

Read More

And More