Ημέρα της μητέρας: Η συγκινητική στιγμή που μία τυφλή έγκυος “βλέπει” τον αγέννητο γιο της με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

“Γνωρίζοντας τον Μουρίλο” ονομάζεται το βίντεο που τις τελευταίες ημέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου συγκινώντας όποιον πατήσει το play. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της Tatiana μιας εγκύου που όντας τυφλή δεν μπορούσε να βιώσει με τον ίδιο τρόπο την εμπειρία του υπερήχου αφού φυσικά δεν μπορούσε να δει το παιδί της στην οθόνη.

Γνωστή εταιρεία βρεφικών προϊόντων στη Βραζιλία έδωσε στην 30χρονη μέλλουσα μητέρα τα μέσα για να μπορέσει να “δει” το παιδί της για πρώτη φορά. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας της 3D εκτύπωσης, η Tatiana γνώρισε τον Μουρίλο της πριν ακόμα αυτός γεννηθεί και απέκτησε μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει εκείνος όταν σε λίγες εβδομάδες τον κρατήσει στην αγκαλιά της.

“Θα καταλάβαινες πώς περίπου είναι ο γιος σου αν τον άγγιζες;” την ρωτάει ο γιατρός της με την Tatiana να απαντά καταφατικά. Στη συνέχεια της δίνουν μια τρισδιάστατη φωτογραφία του κι εκείνη τον αγγίζει μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δες το βίντεο που σίγουρα θα κάνει κι εσένα να δακρύσεις!

Read More

And More