Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Πήρα πολλά μηνύματα από γυναίκες που έχουν μπει στη διαδικασία εξωσωματικής»

Την Ιωάννα Ασημακοπούλου η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “8 γυναίκες” συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και ο δημοσιογράφος Νίκος Κανάκης.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Αντωνίας που ενσάρκωνε επί πέντε χρόνια στην τηλεοπτική σειρά “Το Σόι σου” τον οποίο χαρακτήρισε “σταθμό” στην πορεία της.

«Και βέβαια το Σόι ήταν σταθμός στην καριέρα μου, πέντε χρόνια με έναν ρόλο που αγαπήθηκε πάρα πολύ και από μένα αλλά και από τον κόσμο. Ήταν πολύ βασικός σταθμός τηλεοπτικά για μένα» είπε η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Μάλιστα η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην έρευνα που έκανε για τη διαδικασία της εξωσωματικής αλλά και τα μηνύματα που έλαβε από γυναίκες που έχουν μπει σε αυτή, καθώς ο ρόλος της είχε να κάνει με μια γυναίκα που είχε μπει σε αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές.

«Για τον ρόλο μου είχα κάνει μια μεγάλη έρευνα γιατί έπρεπε να δω τι συμβαίνει με το κομμάτι των εξωσωματικών καθώς είναι ένα λεπτό ζήτημα. Τα μηνύματα που πήρα ήταν πάρα πολλά από πάρα πολλές γυναίκες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία» εξομολογήθηκε η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Τέλος η ηθοποιός αποκάλυψε και ένα ευτράπελο που συνέβη λίγες ημέρες πριν κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης.

«Το τελευταίο ευτράπελο πάνω στη σκηνή συνέβη πριν από δύο, τρεις μέρες εδώ, στο θέατρο Αλίκη. Σε μια σκηνή υπάρχει ένα πιστόλι όπου γίνεται μια πάλη και δεν το κρατάω εγώ. Μέσα από την πάλη φεύγει το πιστόλι και πέφτει κάτω στον κόσμο. Μένουμε άφωνες!

Λέω, «τώρα τι θα γίνει που πρέπει να πάρω το πιστόλι» και συνεχίζω μέσα από τον ρόλο, κατεβαίνω από τη σκηνή, παίρνω το πιστόλι και συνεχίζουμε την πάλη. Ήταν πολύ αστείο» είπε.

Read More

And More