Ιωάννα Κυρίτση: Θυμάται την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση στο GNTM

Η Ιωάννα Κυρίτση αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model πριν από δύο εβδομάδες. Σε μια μία από τις απαιτητικές δοκιμασίες του GNTM που παρακολουθήσαμε σε προηγούμενο επεισόδιο, οι παίκτριες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν ισορροπώντας πάνω σε μια ξύλινη κατασκευή φορώντας μοναδικές δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη. Η Ιωάννα Κυρίτση ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες και τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας.

Μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Ιωάννα επέστρεψε στην προηγούμενη καθημερινότητά της και στα αγαπημένα της πρόσωπα νιώθοντας ευγνωμοσύνη για την εμπειρία που βίωσε στο παιχνίδι, όπως δήλωσε η ίδια. Η πρώην παίκτρια του GNTM, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, το απόγευμα της Τετάρτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

Στην ανάρτησή της, η ίδια σημειώνει: “Η πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφιση!!!Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους @gntmgr και με τον κύριο @kosmaskoumianos. Είμαι ευγνώμων, σας ευχαριστώ πολύ όλους σας”.

Read More

And More