Ιωάννα Λίλη: Έφτιαξε χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με την κόρη της για το bazaar του σχολείου!

Από το Νοέμβριο η Ιωάννα Λίλη έχει μπει με την οικογένειά της σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, όταν στόλισε το σπίτι για τις γιορτές, εντυπωσίασε με τη διακόσμηση – υπερπαραγωγή που έκανε.

“Μια όμορφη, γλυκιά και ηλιόλουστη καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες! Έπειτα από παρότρυνση των παιδιών που λαχταρούν να έρθουν γρήγορα τα Χριστούγεννα – η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου – στολίσαμε μαζί με φίλους (Καλαϊτζής Μπάμπης και Νίκη )! Να είστε όλοι καλά!. Δεν χρειάζεται πάντα να είμαστε οι καλύτεροι, αλλά να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό!”, είχε γράψει στο Instagram μετά τον στολισμό.

Πριν από λίγες ώρες όμως, ξαναπέρασε δημιουργικές ώρες με την κόρη της. Κάθισαν στο τραπέζι του σπιτιού, έχοντας μπροστά τους χριστουγεννιάτικα υλικά και με πολύ καλή διάθεση, έφτιαξαν διάφορα πραγματάκια για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του σχολείου, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

“Kαλημέρα σε όλους. Χθες το απόγευμα, ετοιμάσαμε με πολύ χαρούμενη και δημιουργικη διάθεση, χριστουγεννιάτικα πραγματάκια για το Bazaar του σχολείου όπου τα έσοδα θα διατεθούν για Φιλανθρωπικο σκοπό.”, έγραψε η Ιωάννα Λίλη και μοιράστηκε τις παρακάτω φωτογραφίες στα social media.

Read More

And More