Ιωάννα Λίλη: Φωτογραφίες από τη βάφτιση που έγινε νονά με την κόρη της!

Πριν δυο εβδομάδες η Ιωάννα Λίλη μαζί με την 9χρονη κόρη της Μαρία βάφτισαν την κόρη του παιδικού φίλου του Θοδωρή Ζαγοράκη, Ανδρέα Ζηρτιλίδη και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μαμά και κόρη εμφανίστηκαν με το ίδιο outfit και με ένα μεγάλο χαμόγελο βάφτισαν την μικρή Μαρία.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι της Παναγίας στην Νέα Πέραμο Καβάλας και η Ιωάννα Λίλη βρέθηκε εκεί μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τα δυο παιδιά τους. Βέβαια, την τιμητική της είχε η 9χρονη κόρη της που έγινε για πρώτη φορά νονά.

Λίγο μετά το baby bloom, η Ιωάννα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της Μαρία να κρατά αγκαλιά την νεοφώτιστη Μαρία και έγραψε χαρακτηριστικά: “Πολύ συγκίνηση!!!Πριν λίγες ώρες, έγινε νονά το κορίτσι μου. Στην Πέραμο – Καβάλας!!!Να είσαι πάντα άξια αγάπη μου μεγάλη!!!!Το Μαρακι μου βάφτισε την μικρή -Μαρία- να είναι γερο-καλότυχο και καλοφώτιστο!!!!”.


Ενώ και τη Δευτέρα δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία με την μπέμπα: “Από την βάπτιση της μικρής Μαρίας στη Νέας Πέραμο Καβάλας! Φιλιά σε όλους!”, έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Read More

And More