Ιωάννα Λίλη: Ο γλυκός “πειρασμός” που ετοίμασε για την οικογένειά της! [video]

Στο σπίτι με την οικογένειά της πέρασε τις ημέρες του Πάσχα η Ιωάννα Λίλη και παρόλο που δεν είχε τη δυνατότητα για κάποια έξοδο χάρηκε πολύ αυτές τις μέρες οικογενειακής θαλπωρής και γαλήνης. Η γνωστή παρουσιάστρια με τον σύζυγό της και Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη και τα δυο παιδιά τους: την Μαρία και των Ιωάννη πέρασαν το Πάσχα στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα.

Η ζωή της Ιωάννας Λίλη στην καραντίνα έχει πολύ παιχνίδι με τα παιδιά της, βόλτες στον κήπο του σπιτιού, φροντίδα των τετράποδων φίλων της οικογένειας, γυμναστική και ισορροπημένη διατροφή. Ωστόσο, που και πού επιτρέπονται και κάποιες γλυκές… παρασπονδίες.

Και κάπως έτσι, η Ιωάννα Λίλη -για να τιμήσει και την γιαγιά της που ήταν εξαιρετική μαγείρισσα – μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ένα λαχταριστό παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram story της, η Ιωάννα Λίλη επέλεξε να μην φτιάξει πασχαλινά τσουρέκια, όπως όλοι (αφού η ίδια τα προμηθεύτηκε από το αγαπημένο της ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη), αλλά να ετοιμάσει παραδοσιακά ροξάκια!

Δες το Video:

Φυσικά όλη η οικογένεια ενθουσιάστηκε με το γλυκό που ετοίμασε η Ιωάννα Λίλη.

Read More

And More