Ιωάννα Λίλη: Συγκλονισμένη από το θάνατο του Μάνου Μαλέλη από κορονοϊό!

Σε ηλικία 64 χρόνων και «χτυπημένος» από τον κορονοϊό έφυγε ο εξωδιοικητικός παράγοντας του μπασκετικού ΠΑΟΚ και συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης. Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή ο καλός του φίλος και δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος (δες εδώ το μήνυμά του), ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον αποχαιρέτησαν με συγκίνηση.

Ο Μάνος Μαλέλης έπασχε από ένα αυτοάνοσο και νοσηλεύονταν για περίπου μια εβδομάδα στο ΑΧΕΠΑ, καθώς προσβλήθηκε από κορονοϊο στον οποίο οφείλονταν και η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Ιδιαίτερα συγκινημένη η Ιωάννα Λίλη που τον γνώριζε, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τα social media.

«Απίστευτο – Απίστευτο – Απίστευτο! Έφυγε από την ζωή ο φίλος μας Μάνος Μαλέλης από αυτόν τον αόρατο εχθρό. Ούτε το όνομά του δεν θέλω να αναφέρω… Δύσκολες στιγμές…

Συλλυπητήρια στην οικογένεια», έγραψε η Ιωάννα Λίλη.

Και συμπλήρωσε: «Πώς θα το ξεπεράσουμε;».

Ο Μάνος Μαλέλης διετέλεσε κατά το παρελθόν υπάλληλος του ελληνικού προξενείου στα Σκόπια και ήταν πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΚΤΑ (διυλιστηρίου ελληνικής ιδιοκτησίας στην ΠΓΔΜ). Ήταν ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον τότε πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, βοηθώντας στην επίτευξη της συμφωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την χορηγία με εταιρείες του ομίλου Κοντομηνά (Prime Insurance και Village Cinemas). Ακόμη όμως και μετά το πέρας της πολυετούς συνεργασίας σε επίπεδο χορηγίας με τις επιχειρήσεις του κ. Κοντονηνά, ο Μ. Μαλέλης ήταν διαρκώς δίπλα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο τμήμα μπάσκετ.

Μάλιστα και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα της αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος. Καλό ταξίδι Μάνο…».

Read More

And More