Ιωάννα Λίλη: Το μήνυμά της μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε! [pics]

Πριν μερικές ώρες, η Ιωάννα Λίλη έκανε γνωστό ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, για μία επέμβαση ρουτίνας. Η γνωστή παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε επέμβαση σαφηνεκτομής στο πόδι της και όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, όλα πήγαν καλά! Μάλιστα, η Ιωάννα μας έδειξε το χειρουργημένο πόδι της και έγραψε στην λεζάντα τι είδους χειρουργείο έκανε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον γιατρό της.

«Μια επέμβαση ρουτίνας όπως αποκάλεσε ο γιατρός, αλλά συνάμα και σοβαρή!!! Τέλος καλό-όλα καλά λοιπόν-να ευχαριστήσω τον εκπληκτικό γιατρό Σαρατζή Νίκο (Αγγειοχειρούργος), αλλά και το προσωπικό του Διαβαλκανικού! Φιλιά σε όλους! #saphenectomy», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα των φωτογραφιών και φυσικά οι ευχές από τους θαυμαστές της έπεσαν βροχή.
Δες τις φωτογραφίες:

Μια επέμβαση ρουτίνας όπως αποκάλεσε ο γιατρός,αλλά συνάμα και σοβαρή!!! Τέλος καλό-όλα καλά λοιπόν-να ευχαριστήσω τον εκπληκτικό γιατρό Σαρατζή Νίκο(Αγγειοχειρουργος),αλλά και το προσωπικό του Διαβαλκανικού !!! Φιλιά σε όλους!!!! #saphenectomy #wannasaythanks #tomydoctor @nikos_saratzis_and_ #staffof #diavalkaniko_medical_center #goodnightmyfriends #loveumyfriends????????????????????????????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Read More

And More