Ιωάννα Μαλέσκου: Η εκδρομή με την κόρη της στα Μετέωρα και η υπόσχεση που είχε δώσει

Μια ξεχωριστή εκδρομή με την κόρη της και τον σύντροφός της Κωνσταντίνο Δανιά αποφάσισε να κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Η παρουσιάστρια από την ημέρα που έγινε μανούλα για πρώτη φορά, είναι αχώριστη με την μικρή της και αυτό ήταν και ο λόγος που επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεοπτική παρουσία της.

Όλο αυτό το διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου προσπαθεί να ενταχθεί στη νέα της καθημερινότητα, η οποία αν και διαφορετική, δείχνει υπέροχη. Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς αποφάσισαν να κάνουν μια ιδιαίτερη διαδρομή και να επισκεφθούν τα Μετέωρα.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, το Σάββατο 30/3 ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες με την κόρη της, όπου τις βλέπουμε να κάθονται αγκαλιά, ποζάροντας με θέα τα Μετέωρα.

«Την πρώτη φορά που πήγα στα Μετέωρα, είχα νιώσει δέος και θαυμασμό. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία… Αυτή τη φορά, η αγκαλιά και η καρδιά μου ήταν αληθινά γεμάτη. Μαζί σου όλα είναι αλλιώς», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More