Ιωάννα Μαλέσκου – Μάριο Χεζόνια: Τα δημόσια μηνύματα που αντάλλαξαν, μετά τις δηλώσεις για τη σχέση τους

Ήταν τέλη Μαρτίου, όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ηθελαν τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, να είναι εντυπωσιασμένος με την Ιωάννα Μαλέσκου. Οι φίλαθλοι της πράσινης ομάδας ξεκίνησαν να στέλνουν αμέτρητα μηνύματα στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, προκειμένου να την παροτρύνουν να πείσει τον Μάριο Χεζόνια να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Το βράδυ της Τρίτης, η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” και απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει στις ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την προσωπική της ζωή. Ωστόσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάριο Χεζόνια. (Δες εδώ όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Μάριο Χεζόνια

Λίγη ώρα πριν από την εμφάνιση της παρουσιάστριας στο “The 2night show”, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με το look της. Την εν λόγω δημοσίευση έσπευσε να σχολιάσει ο Μάριο Χεζόνια, βάζοντας μια πράσινη καρδιά. Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε αναπάντητο το μήνυμά του και έτσι απάντησε βάζοντας δύο πράσινες καρδιές.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More