Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Την πιο όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία επέλεξε να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της την Κυριακή 8/1 μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. (διάβασε εδώ ποιος είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου, Κωνσταντίνος Δανιάς)

Σήμερα, και πάλι μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε δυο ακόμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στα οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με τα δύο σκυλάκια της, περιγράφοντας παράλληλα την αντίδρασή τους, όταν «αντιλήφθηκαν» ότι η ίδια θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η Μπαλού δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο «έφαγα πολύ τις γιορτές». Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε «καλό όνειρο». Αυτά που λέτε από το σπίτι μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164