Ιωάννα Μαλέσκου: Πρώην συνεργάτης της για τον λόγο που δε μίλησε στην κάμερα του «Fay’s time» – «Δεν έχει σχέση με τη Φαίη Σκορδά»

Για την μετακόμιση της Φαίης Σκορδά από τη πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη αλλά και τον λόγο που αρνήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου να μιλήσει στην εκπομπή της, μίλησε η Μάρτζυ Λαζάρου στην κάμερα της εκπομπής “Ι love ΣουΚου” και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα.

«Η απόφαση να αλλάξει ώρα η εκπομπή της Φαίης ήταν του καναλιού, αφορά τον σταθμό και τη Φαίη. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν έκανε καλό ή κακό. Τα αποτελέσματα θα φανούν στο τέλος της σεζόν… Παρακολουθώ τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης και ότι μπορώ σε εκπομπές, θέλω να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για τα πράγματα» ανέφερε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Με την Ιωάννα Μαλέσκου συνεργαστήκαμε δυο χρονιές. Την αγαπώ πάρα πολύ. Έχω να τη δω πάρα πολύ καιρό κι αυτό γιατί έγινε μανούλα και όταν γίνεσαι μανούλα, στην αρχή είναι όλο επικεντρωμένο πάνω στο παιδί, εγώ ταυτόχρονα δούλευα, δεν ήταν εύκολο να συναντηθούμε. Είναι μια πολύ ωραία παρουσία, μια πολύ μορφωμένη κοπέλα, ξέρει να μιλάει, ταυτόχρονα έχει διαχειριστεί και πολλά πράγματα.

Το ότι δε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, δεν έχει να κάνει ούτε με την εκπομπή, ούτε με τη Φαίη. Είναι κάποια πράγματα ανάμεσα στον σταθμό και την Ιωάννα που δε μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί. Είναι και κάποια προσωπικά ζητήματα» είπε σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος για τη σχέση της με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον λόγο που η παρουσιάστρια αρνήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Read More

And More