Ιωάννα Μπέλλα: Ερωτευμένη με κολλητό του Δημήτρη Μηλιώνη;

Μια τρυφερή φιλία φαίνεται πώς έχει γεννηθεί ανάμεσα στην Ιωάννα Μπέλλα κι ενός περιζήτητου εργένη των νοτίων προαστίων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η Σταρ Ελλάς 2018, η οποία πριν λίγο καιρό έγινε πρώτο θέμα συζήτησης σε τηλεοπτικές εκπομπές και sites επειδή εθεάθη σε νυχτοπερπατήματα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη, εν απουσία της συντρόφου του Δήμητρας Αλεξανδράκη, εμφανίζεται συχνά τώρα τελευταία σε στέκια των νοτίων προαστίων παρέα με τον Γιώργο Σαλταπίδα.

Πρόκειται για έναν καλογυμνασμένο νεαρό, που ζει στη Βάρκιζα, λατρεύει τα πανάκριβα super cars και… είναι φίλος του Δημήτρη Μηλιώνη. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είναι απλώς δύο άνθρωποι που τυχαίνει να κάνουν παρέα ή αν τους συνδέει κάτι πιο προσωπικό. Το βέβαιο είναι ότι έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μεταξύ τους μια τρυφερή φιλία, καθώς όταν η Ιωάννα δεν προπονείται στο γυμναστήριο υπό το άγρυπνο βλέμμα του personal trainer της, περνάει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της μαζί του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μπορεί να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τους έχουν δει πολλές φορές μαζί στη Γλυφάδα και σε γύρω περιοχές, οι δυο τους δεν έχουν υπάρξει, μέχρι στιγμής, διαχυτικοί δημοσίως, ούτε έχουν δώσει κάποια άλλη αφορμή προκειμένου να σχολιαστούν.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Γιώργος Σαλταπίδας είναι και φίλος του Δημήτρη Μηλιώνη και κάνει στενή παρέα με την Ιωάννα Μπέλλα είναι μάλλον θέμα χρόνου να συμβεί και η… μοιραία συνάντηση ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Read More

And More