Ιωάννα Μπέλλα: Η «πικρία» και το πρώτο μήνυμα μετά τον αποκλεισμό από τα Miss Universe!

Ιωάννα Μπέλλα: Η «πικρία» και το πρώτο μήνυμα μετά τον αποκλεισμό από τα Miss Universe! | tlife.gr

Έζησε μοναδικές στιγμές, πήρε ξεχωριστές εμπειρίες, αλά δεν κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και έμεινε εκτός 20άδας στα φετινά Miss Universe που έγιναν στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Η Ιωάννα Μπέλλα, λίγο μετά το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό της από τα Miss Universe έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media.

«Μια υπέροχη εμπειρία τελειώνει σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτόν το διαγωνισμό», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της.

Ενώ, μίλησε και στην εκπομπή Happy Day, εκφράζοντας την «πικρία» της : «Νιώθω πολύ όμορφα που συμμετείχα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ήταν φέτος από όλες τις χώρες πάρα πολύ όμορφες. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω στην 20αδα, δεν πειράζει, νιώθω πολύ όμορφα. Η εμπειρία μετράει, αυτοί οι διαγωνισμοί είναι πολύ δύσκολοι και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση. Παίζουν, γενικά, άλλα πράγματα. Πίστευα ότι θα είμαι στην 20αδα, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο γιατί ήταν 94 χώρες. Ήταν κάποιες χώρες που διακρίνονται κάθε χρόνο σε αυτόν τον διαγωνισμό».

 

READ more