Ιωάννα Μπέλλα: Μετακομίζει στην Κύπρο για χάρη του νέου της συντρόφου;

Να εγκαταλείψει την Ελλάδα ετοιμάζεται η Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα, που ξεχώρισε πριν από λίγα χρόνια στο «Greece’s Next Top Model» και αυτό γιατί ετοιμάζεται να ζήσει μαζί με τον σύντροφό της, τον Αγγλοκύπριο Γιάννη – Λεωνίδα Λεωνίδου, στην Κύπρο.

Το λαμπερό ζευγάρι, που έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο όπου τραγουδάει η Καίτη Γαρμπή με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Demy, φαίνεται πως διανύει την καλύτερη φάση της σχέσης του.

«Είμαστε δύο μήνες μαζί. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Με κάνει και περνάω καλά, είμαι ο εαυτός μου, γιατί δεν με πιέζει και δεν ζηλεύει. Νιώθω πολύ όμορφα και σκέφτομαι να φύγω μαζί του και να μείνω στην Κύπρο», αποκάλυψε η Ιωάννα Μπέλλα, μιλώντας στο «Secret» και στην Σάσα Σταμάτη.

Η μελαχρινή καλλονή, μάλιστα, μας μίλησε για αυτό που θαυμάζει και εκτιμάει στον σύντροφό της. «Θαυμάζω τον δυναμισμό του. Είναι ευγενικός και gentleman», ανέφερε για τον 33χρονο Γιάννη-Λεωνίδα Λεωνίδου, που ασχολείται με διάφορες επιχειρήσεις, αλλά κατά κύριο λόγο με ιδιωτικά αεροπλάνα και ναυτιλιακά.

Η ίδια περιέγραψε το χρονικό της γνωριμίας της με τον γοητευτικό επιχειρηματία. «Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι μέσω κοινής παρέας και ήρθαμε πιο κοντά τα Χριστούγεννα, που ήμουν εγώ Ελβετία κι εκείνος Κουρσεβέλ. Συναντηθήκαμε σε κοινή παρέα στο Ντουμπάι και εκεί τα φτιάξαμε».

Παράλληλα με τον έρωτα, η δίμετρη καλλονή ζει και την απόλυτη επαγγελματική καταξίωση, αφού έχει ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό και πλέον είναι περιζήτητη συμμετέχοντας σε μεγάλα fashion shows. «Ημουν στο Κατάρ και στη συνέχεια ταξίδεψα στο Ντουμπάι για να κάνω το Bulgari Show. Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψω στο Λονδίνο για να κάνω ένα διαφημιστικό και μια φωτογράφηση και, παράλληλα, διακοπές. Τον Μάρτιο θα πάω Μιλάνο στο πρακτορείο και προς το καλοκαίρι θα πάω στο Λος Αντζελες», αποκάλυψε.

Read More

And More