Ιωάννα Ντέντη: Τα πανέμορφο μοντέλο του πρώτου GNMT είναι πλέον μαμά! Όσα θέλεις να γνωρίζεις για τη ζωή της (pics)

Η Ιωάννα Ντέντη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model τη σεζόν 2009 – 2010. Το όμορφο μοντέλο, αν και ξεχώρισε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, δεν κατάφερε να κερδίσει. Ωστόσο, η συμμετοχή της στο παιχνίδι ήταν μόνο η αρχή για εκείνη, αφού μετά το τέλος αυτού ταξίδεψε στο εξωτερικό, όπου και ξεκίνησε η λαμπρή καριέρα της. 

Η Ιωάννα Ντέντη δουλεύοντας σκληρά κατάφερε να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές του χώρου της μόδας και να φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των πιο γνωστών περιοδικών. Η ίδια μπορεί να αποχωρίστηκε την οικογένειά τους και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όμως οι προσπάθειες της απέδωσαν καρπούς, καθώς έχτισε μια σπουδαία καριέρα.

Τον Ιούνιο του 2017, η Ιωάννα Ντέντη θέλησε να ανοίξει ακόμα ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή της, αυτό του έγγαμου βίου. Έτσι, παντρεύτηκε τον εκλεχτό της καρδιάς της Ζαν Φιλίπ, μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Περίπου δύο χρόνια μετά, οι δυο τους έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Το όμορφο μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη μικρή Ζωή.

 

Πλέον, η Ιωάννα Ντέντη έχει αφήσει το modeling και ασχολείται με τη διατροφολογία, ενώ έχει αφοσιωθεί και στην οικογένειά της. Αρκετές είναι οι φορές, μάλιστα, που η ίδια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram φωτογραφίες από όμορφες οικογενειακές στιγμές.

 

 

Read More

And More