Ιωάννα Ντέντη: Τι κάνει σήμερα η καλλονή του Next Top Model; Η παραμυθένια ζωή με τον Γάλλο σύζυγό της!

Η Ιωάννη Ντέντη είναι ένα κορίτσι που ξεχώρισε στον πρώτο κύκλο του Next Top Model τόσο για την ομορφιά της και τις έντονες γωνίες του προσώπου της όσο και για τον δυναμικό της χαρακτήρα. Ήταν από τις πρώτες παρουσίες που μας τράβηξαν την προσοχή στο παιχνίδι, αφού το ταλέντο, ο δυναμισμός και το πείσμα είναι χαρακτηριστικά που την αντιπροσώπευαν. Μπορεί να μην στέφθηκε νικήτρια του παιχνιδιού, αλλά οι προδιαγραφές και η θέλησή της, άνοιξαν μπροστά της τον δρόμο για την επιτυχία. Το μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα του από την γειτονική Τουρκία, όπου οι φωτογραφίσεις για γνωστά περιοδικά και οι καμπάνιες ρούχων διαδέχονταν η μία την άλλη. Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη και Νέα Υόρκη είναι κάποιες από τις χώρες που ταξίδεψε, προκειμένου να κάνει πασαρέλα για διεθνούς φήμης οίκους και να φωτογραφηθεί από τους καλύτερους φωτογράφους του κόσμου.

Vogue, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Madame Figaro, Prada, Channel, L’orel Paris είναι κάποιες από τις συνεργασίες που έχει ήδη κάνει. Η ζωή της θυμίζει παραμύθι αφού όλα της τα όνειρα γίνονται το ένα μετά το άλλο πραγματικότητα. Τον Ιούνιο του 2017, παντρεύτηκε στο Παρίσι τον εκλεχτό της καρδιάς της, Ζαν Φιλίπ ενώ λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβρη, έγινε o θρησκευτικός τους γάμος στο εξωτικό Μπαλί.

Το ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια γι αυτό και με κάθε ευκαιρία ταξιδεύουν στους αγαπημένους τους προορισμούς. Η Ελλάδα ωστόσο, είναι το μέρος που η Ιωάννα επιθυμεί να έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί, καθώς οι γονείς της και ο αδερφός της βρίσκονται εδώ. Το εκθαμβωτικό μοντέλο έχει αδυναμία στον ήλιο και τη θάλασσα και έτσι τα καλοκαίρια την βρίσκουν να παραθερίζει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα στα ελληνικά νησιά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164