Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έτσι είναι η καθημερινότητα της Έφης Κακαράντζουλα στη φυλακή – «Περιποιείται τον εαυτό της»

Η υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου συγκλόνισε το πανελλήνιο και από την πρώτη στιγμή συγκέντρωσε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης.

Τον περασμένο Οκτώβριο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε πως η κατηγορούμενη, Έφη Κ. είναι ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου και από εκείνη την ημέρα συνεχίζει να εκτίει την ποινή κάθειρξης στις φυλακές Θήβας.

Η δημοσιογράφος, Κέλλυ Χεινοπώρου, στο Πρωινό αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι οι συγκρατούμενές περιγράφουν μια ψυχρή γυναίκα που δεν μιλάει ποτέ για την υπόθεση με το βιτριόλι. Επιπλέον, είπε ότι εργαζόταν στην αποθήκη της φυλακής αλλά επειδή έκλεψε κάποια ρούχα έχασε τα μεροκάματα που είχε δουλέψει.

Στο Πρωινό όμως μίλησε η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι αφού είναι στην ίδια φυλακή με την Έφη Κ. λέγοντας για εκείνη: «Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει την σιλουέτα της, την εμφάνιση της ακόμα και στη φυλακή».

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως «με την αγωγή που θα γίνει, η Ιωάννα θα μας δώσει και άλλες αφορμές για να την λατρέψουμε. Για τον εαυτό της δεν θα ζητήσει ούτε ένα ευρώ. Πού και πώς θα διατεθούν τα χρήματα αυτά θα αποκαλυφθεί εν καιρώ. Αυτό το κορίτσι αποτελεί έναν «φάρο» για την κοινωνία, προσπαθεί να προχωρήσει την ζωή του και παράλληλα να προσφέρει στήριξη σε όλους τους κακοποιημένους».

Read More

And More