Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέο βίντεο χωρίς μάσκα από κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά από δύο χρόνια επίπονων χειρουργείων και τεράστιου ψυχικού πόνου, φαίνεται πως πατά και πάλι γερά στα πόδια της.

Η ίδια, μπορεί να γνωρίζει πως ο δρόμος για την αποκατάστασή της, μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, είναι ακόμα μακρύς, προσπαθεί να βρει τη δύναμη και να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της. Την αρχή μάλιστα, έκανε την ημέρα που αποφάσισε να δείξει δείξει το πρόσωπό της κάτω από την προστατευτική μάσκα στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη “Πρωταγωνιστές”.

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στην Γαλλία σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης για να υποβληθεί σε μια νέα θεραπεία για τα εγκαύματα. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, δείχνοντας ξανά το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα.

Όπως αποκαλύπτει βρίσκεται σε ειδικό κέντρο υδροθεραπείας στο Μονπελιέ: «Εδώ γίνονται θεραπείες με ιαματικά νερά που κάνουν καλό στα εγκαύματα και τις δερματοπάθειες».

Τονίζει πως δεν είναι μόνο οι θεραπείες που τη βοηθούν, αλλά και η γενικότερη ψυχολογία που χτίζει σε ένα τέτοιο κέντρο: «Είναι ησυχαστήριο γιατί πέρα από τις θεραπείες που κάνουμε όσοι ερχόμαστε εδώ, αλλά και η ψυχολογία που κάνει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς βοηθά το δέρμα να ηρεμεί. Είναι λίγο σαν απομόνωση, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου».

Σημείωσε, δε, πως με τα βίντεό της από το κέντρο θα βοηθήσει οποιονδήποτε έχει αντίστοιχο πρόβλημα: «Το συγκεκριμένο κέντρο είναι το πρώτο πράγμα που μου συνέστησαν οι Γάλλοι γιατροί. Είχα έρθει και πέρυσι, με βοήθησε πάρα πολύ».

 

Read More

And More