Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει χαμογελαστή χωρίς την προστατευτική της μάσκα

Έπειτα από δυο χρόνια επίπονων χειρουργείων και τεράστιου ψυχικού πόνου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει να πατά και πάλι γερά στα πόδια της,

Παρότι ξέρει ότι ο δρόμος για την αποκατάστασή της, έπειτα από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, είναι ακόμα μακρύς, εκείνη δείχνει να έχει βρει τη δύναμη που χρειάζεται για να χτίσει μια νέα ζωή. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, μέσα από την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη “Πρωταγωνιστές”, πήρε τη γενναία απόφαση να δείξει το πρόσωπό της κάτω από την προστατευτική μάσκα με την οποία είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε τους τελευταίους μήνες.

Σήμερα, μέσα από το Instagram της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα της, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή.

«Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Read More

And More