Ιωάννα Παππά: Το σύμφωνο συμβίωσης, ο γιος και τα πρώτα ξενύχτια!

Ιωάννα Παππά: Το σύμφωνο συμβίωσης, ο γιος και τα πρώτα ξενύχτια! | tlife.gr

Είναι στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και όχι άδικα. Η Ιωάννα  Παππά, εδώ και λίγες μέρες κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό της πρίγκιπα, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Πάντο και δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια την ευτυχία που νιώθει. Το ζευγάρι, που πριν τον ερχομό του μωρού έκανε σύμφωνο συμβίωσης, είναι στα καλύτερά του και παρά τα ξενύχτια, απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον γιο του.

Η Ιωάννα Παππά ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα μωράκι και ο ερχομός του γιου της άλλαξε τα πάντα στη ζωή της. Η κατάλληλη συγκυρία ήρθε για εκείνην με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Πάντο και τώρα το ζευγάρι είναι σε μια γλυκιά «τρέλα» με τον μικρό μπόμπιρα να φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή τους!

Μιλώντας πρώτη φορά  στην Real Νews μετά τον τοκετό για το θαύμα που έζησε η Ιωάννα Παππά αποκάλυψε  όλα εκείνα τα τρυφερά συναισθήματα που την πλημμύρισαν όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά το μωρό της: «Ήρθε στη ζωή μας αυτό το υπέροχο, ακριβό δώρο, το οποίο όντως μας ξενυχτάει! Κοιμάμαι τρεις με τέσσερις ώρες το πολύ, όταν τα καταφέρνω, αλλά δεν γκρινιάζω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν χορταίνω να τον βλέπω…

Αν δεν έχεις ζήσει αυτό το θαύμα της φύσης, δεν μπορείς, όσα κι αν σου έχουν πει, να καταλάβεις τι είναι να έχεις στα χέρια σου το παιδί σου που περίμενες με μεγάλη λαχτάρα εννιά μήνες».

Όσο για πρώτα συναισθήματά της όταν της έφεραν το μωρό της στην αγκαλιά της μετά τη γέννα, η ίδια ανέφερε συγκινημένη: «Φοβάμαι πως θα ακουστώ γραφική, αλλά πραγματικά πρόκειται για την απόλυτη ίσως στιγμή ευτυχίας η πρώτη επαφή με το μωρό. Είμαι ευγνώμων που όλα πήγαν καλά. Ξέρεις, με τον ερχομό του μωρού θυμήθηκα κάτι υπέροχο που έχει ειπωθεί. Πρόκειται για το «Γεννιέσαι, υποφέρεις, πεθαίνεις. Ευτυχώς υπάρχει κι ένα παραθυράκι…». Ε, αυτό το παραθυράκι άνοιξε με το παιδί… Τρέχουμε πολύ με τον Κωνσταντίνο (σ.σ.: τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο) και ευτυχώς έχουμε την αμέριστη βοήθεια και των γονιών μου και των δικών του, αλλά και της αδελφής του. Τους ευχαριστούμε για αυτό!».

READ more