GNTM: Η τρυφερή φωτογραφία της Ιωάννας Σαρρή με το σύντροφο της από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους!

Η Ιωάννα Σαρρή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή του reality μόδας με την εξωτερική της εμφάνισή, αλλά και με τον χαρακτήρα της. Για πολλούς, μάλιστα, η 21χρονη καλλονή ήταν φαβορί για τη νίκη στο reality μόδας του STAR, αλλά προς έκπληξη πολλών δεν κατάφερε να φτάσει καν στον τελικό.

Μετά την έξοδό της από το GNTM, η Ιωάννα επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά της και στην αγκαλιά του συντρόφου της, Γιάννη Ζαγκλή, ο οποίος της είχε λείψει πάρα πολύ. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει τις πρώτες τις δουλειές ως επαγγελματίας μοντέλο πια, δίνοντάς μας μικρές γεύσεις από αυτές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτές τις μέρες η Ιωάννα ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της εκτός Αττικής, αφού επέλεξε να κάνει μια χριστουγεννιάτικη απόδραση με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι βρίσκεται στα Καλάβρυτα και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με φίλους και μοιράζεται με τους followers του φωτογραφίες και βίντεο από τη διαμονή του εκεί.

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο, όμως, με τους δυο τους να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι ήταν αυτό που ξεχωρίσαμε, καθώς αποδεικνύει πόσο ερωτευμένοι και ταιριαστοί είναι.

Δες την ανάρτησή της:

Read More

And More