Ιωάννα Σιαμπάνη: Οι νέες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό και οι ευχές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Η γνωστή Influncer και επιχειρηματίας και ο σύζυγός της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την Κυριακή 2/10 κάτι που αποκάλυψε η ίδια μέσω μιας σειράς φωτογραφιών που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ σήμερα, Πέμπτη 6/10 μοιράστηκε κάποιες πολύ τρυφερές φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι της μέσα από το μαιευτήριο.

Όπως θα δεις στην πρώτη φωτογραφία η τρυφερή μανούλα θηλάζει το αγγελούδι της, ενώ στη δεύτερη μας δείχνει το μικροσκοπικό ποδαράκι του.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί φίλοι της Ιωάννας Σιαμπάνη δεν έχουν σταματήσει στιγμή να της εύχονται για το μωράκι της και ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Να σας ζήσει εξαδέλφη το αγγελούδι», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ιωάννα Σιαμπάνη κάτω από τη ανάρτηση της.

Να θυμίσουμε πως ο  σύζυγος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και ο σύζυγος της Ιωάννας Σιαμπάνη, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, είναι ξαδέρφια για αυτό και η παρουσιάστρια την αποκάλεσε “εξαδέλφη”.

Read More

And More