Ιωάννα Σιαμπάνη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης – Φωτογραφία

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Σιαμπάνη, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, ανακοίνωσε την χαρμόσυνη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη Γιορτή της Μητέρας και πλέον ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

«Θα γίνεις μαμά και θα με καταλάβεις… έτσι μου έλεγες πάντα. Μανούλα μου η αγάπη σου ήταν και είναι απεριόριστη, σαν αυτή καμία. Τώρα θα την μοιραστώ με το αγγελούδι μας που θα σε λέει γιαγιά. Σ ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, τις θυσίες, την ασφάλεια, τις συμβουλές. Σ αγαπώ, σε λατρεύω και ΝΑΙ τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω.

Αυτό είναι ζωή και την δίνουμε εμείς, οι μανούλες που έγιναν ή θα γίνουν. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και σε αυτές που δίνουν αγάπη απλόχερα σε παιδιά κι ας μην τα έχουν γεννήσει» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Σιαμπάνη αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της.

H μέλλουσα μανούλα το βράδυ του Σαββάτου 14/5 μοιράστηκε δύο φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας το βραδινό της γεύμα, ενώ στη συνέχεια μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

 

Read More

And More