Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Τρυφερές αγκαλιές και φιλιά μέσα στη θάλασσα! [pics]

Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισαν ο ένας τον άλλον κατάλαβαν ότι ταιριάζουν απόλυτα και η έλξη ήταν αμοιβαία.

Η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο μέρα με τη μέρα και μπορεί προς το παρόν να μην έχουν κάνει το επόμενο βήμα, όμως τίποτα δεν αποκλείεται για το προσεχές μέλλον. Εξάλλου και η όμορφη Ιωάννα, μέσα από τον δεύτερο κύκλο του “My Style Rocks“, όπου συμμετείχε, είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της.

Ο Τζίμης, ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της ελληνικής showbiz, φαίνεται πώς βρήκε το άλλο του μισό στην Ιωάννα. Οι δυο τους απολαμβάνουν τον έρωτα τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και φροντίζουν να περνάνε όμορφα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε παραλία της Μυκόνου, όπου έκανε τις βουτιές του, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι τελείωσε και η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά. Φορώντας μόνο τα μαγιό τους, περπάτησαν στην αμμουδιά, ενώ μόλις μπήκαν στη θάλασσα ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Η Ιωάννα αγκάλιαζε τρυφερά τον Τζίμη, ενώ εκείνος την αντάμειψε με ένα αρκετά φιλιά, ενώ ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More