Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Βραδινή έξοδος λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Αντίστροφα μετρά η Ιωάννα Σιαμπάνη για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Η καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εκείνη και ο επιχειρηματίας περιμένουν αγοράκι.

Μπορεί η Ιωάννα Σιαμπάνη να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο συνεχίζει απτόητη τις βραδινές εξόδους. Το βράδυ της Πέμπτης, μάλιστα, η Influencer και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος διασκέδασαν στη συναυλία που έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη για ακόμη μια φορά επέλεξε το στυλ… Rihanna βγάζοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

«Δεν φανταζόμουν ότι θα δεχτώ τόσα αρνητικά μηνύματα επειδή δείχνω την κοιλιά της εγκυμοσύνης ακάλυπτη. Ξεκίνησα για πρακτικούς κυρίως λόγους να μην ακουμπάω υφάσματα πάνω στην κοιλιά μου γιατί όσο άνοιγε και τραβούσε το δέρμα μου, έπρεπε να βάζω συνεχώς κρέμες και οτιδήποτε ακουμπούσε πάνω μου, μου δημιουργούσε φαγούρα και όχι ωραία αίσθηση…» είχε αποκαλύψει πρόσφατα η εγκυμονούσα στην εκπομπή Happy Day.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Νικολαρέας/NDP

Read More

And More