Ιωάννα Σιαμπάνη: Βόλτα με τον νεογέννητο γιο της και την μητέρα της στα νότια προάστια – Φωτογραφίες

Την απόλυτη ευτυχία φαίνεται πως βιώνει η Ιωάννα Σιαμπάνη από την ημέρα που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks που πλέον είναι μαμά ενός αγοριού που θα πάρει το όνομα “Φώτης” έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του μικρού της, για αυτό και ο ελεύθερος χρόνος της πλέον είναι ελάχιστος. 

Η Ιωάννα Σιαμπάνη από την ημέρα που έγινε μανούλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται πολλές φωτογραφίες από τη νέα της καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η τρυφερή μανούλα έχε ξεκινήσει δειλά δειλά και τις βόλτες της με τον πρίγκιπά της, ενώ πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή επιχειρηματίας και Influencer βγήκε για περίπατο στα νότια προάστια μαζί με τον γιο της και την μητέρα της, απολαμβάνοντας όλη μαζί τον ηλιόλουστο καιρό. 

Μητέρα και κόρη ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετες, ενώ η Ιωάννα Σιαμπάνη κατά τη διάρκεια της βόλτας του έκανε και μια στάση για να θηλάσει το μωράκι της.

Δες τις φωτογραφίες

 

Φωτογραφίες: ND

Read More

And More