Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η Ιωάννα Τούνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των media, με αφορμή τις πρώτες της δηλώσεις για τον έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Από τις αρχές του καλοκαιριού οι φήμες και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι “φούντωναν” διαρκώς. Η αποκάλυψη ήρθε μέσα στον Αύγουστο από μια τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στην αγκαλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μαζί στη ζωή μαζί και στην tv.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το J2US τις επόμενες ημέρες επιστρέφει ανανεωμένο στις οθόνες μας, αυτή τη φορά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει κάνει γνωστή τη συμμετοχή του στο λαμπερό σόου (Δες το σχετικό απόσπασμα), στο οποίο αναμένεται να βρεθεί και η σύντροφός του. Η Ιωάννα Τούνη  θα συμμετέχει στο J2US, μόνο που η ίδια παραμένει προσεκτική στις δηλώσεις της, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η οποία και θα αποκαλύψει τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων. 

Η Ιωάννα Τούνη έκανε το νέο της Q & A στο instagram, όπου και αποκάλυψε τη νέα της επαγγελματική συνεργασία με πρόγραμμα της tv: “Θα με δείτε πολύ σύντομα σε ένα προτζεκτ της tv. Ήρθα πάλι Αθήνα γιατί έχω δουλειά, δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να σας πω τι δουλειά έχω, νομίζω δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά θα σας το πω σύντομα”, απάντησε η Ιωάννα.

Ωστόσο αργότερα δημοσίευσε ένα μήνυμα που έλαβε με το οποίο την ενημέρωσαν ότι ο σύντροφός της έχει αποκαλύψει ήδη τη συμμετοχή της στο J2US.

 

Read More

And More