Ιωάννα Τούνη: Απάντησε σε όσους λένε ότι το ταξίδι της στις Μαλδίβες είναι χορηγία – «Τα πλήρωσα όλα»

Η Ιωάννα Τούνη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και κλείνει τα 30 της χρόνια, μπαίνοντας έτσι σε μια καινούργια δεκαετία της ζωής της. Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας θέλησε να κάνει κάτι άκρως ξεχωριστό, κλείνοντας για εκείνη και τους φίλους της ένα πολυτελές ταξίδι στις Μαλδίβες.

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη στις αρχές του ταξιδιού της, η ίδια πλήρωσε τα αεροπορικά και τη διαμονή των φίλων της για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 30α γενέθλιά της.

Βέβαια υπήρξαν και εκείνοι που έσπευσαν να κάνουν κακοπροαίρετα σχόλια, κατηγορώντας την Influencer πως το ταξίδι στις Μαλδίβες ήταν χορηγία από εταιρείες που συνεργάζεται.

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο TikTok, με το οποίο απάντησε στους επικριτές της.

«Τους το είπαμε μία, τους το είπαμε δύο, τους το είπαμε τρεις… Στου κουφού τη βρόντα, όσο θέλεις πόρτα» είναι η ατάκα που χρησιμοποίησε στο χιουμοριστικό βίντεο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ακούω ότι οι διακοπές για εμένα και την παρέα μου στις Μαλδίβες ήταν δωρεάν, ενώ τα πλήρωσα όλα».

@j.touni Sorry ε😅 #maldives #foryou #fyp #jtouni #touni #birthdaytrip #dirtythirty ♬ πρωτότυπος ήχος – George K

Read More

And More