Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πόσες χιλιάδες ευρώ της κόστισε το ταξίδι στις Μαλδίβες – «Το άξιζε»

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε από τις Μαλδίβες όπου ταξίδεψε μαζί με την οικογένειά της και τους καλύτερους φίλους της για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 30α γενέθλιά της.

Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει πως αυτό το ταξίδι το πλήρωσε η ίδια με δικά της έξοδα για όλους, ώστε να περάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι το ταξίδι αυτό για εκείνη και άλλα 8 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του γιου της κόστισε… 27.000 ευρώ!

«Για να μη σας τρομάξω, θα σας πω ότι αν το ψάξετε και τα κλείσετε από νωρίς και ψάξετε ένα φθηνό ξενοδοχείο, γιατί όπου και να κάτσεις εκεί είναι παράδεισος. Και σε καλύβα να μείνεις είναι πραγματικά πανέμορφα, τέλεια, λεπτή άμμος, φοίνικες. Να πάτε, εγώ έδωσα πολλά…» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

 

«Δεν ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση αλλά επειδή είπαμε εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν σύνολο 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά οκ. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου» αποκάλυψε στο τέλος η γνωστή Influencer.

Read More

And More