Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το σπίτι που αγόρασε, μετά από 9 μετακομίσεις – Η έξωση λόγω χωρισμού και το παιδικό δωμάτιο

Η Ιωάννα Τούνη μετά από ένα αρκετά δύσκολο και μεταβατικό διάστημα έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσωπική της ζωή. Η ξανθιά καλλονή από τη Θεσσαλονίκη με σκληρή δουλειά και πολύ κόπο κατάφερε να αγοράσει το δικό της σπίτι.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η επιχειρηματίας κατά καιρούς μέσα από τα social media, τον τελευταίο χρόνο έχει μετακομίσει τουλάχιστον εννέα φορές – μια φορά τον μήνα. Ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρετζή, με τον οποίο συγκατοικούσαν κάτω από την ίδια στέγη, η Ιωάννα Τούνη συνεχώς αλλάζει σπίτια, μέχρι να βρει εκείνο που θα μπορούσε να αγοράσει και να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της ζωής της.

Η 28χρονη επιχειρηματίας με τη δική της εταιρεία ρούχων επέστρεψε χθες στο Youtube και μας έδειξε για πρώτη φορά το σπίτι που αγόρασε. Μπορεί μέχρι στιγμής το διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να θυμίζει… οικοδομή, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη με όρεξη και μεράκι πρόκειται να φτιάξει το σπίτι που πάντα ονειρευόταν!

«Αυτό το διάστημα στη ζωή μου, τον τελευταίο χρόνο βασικά – εντάξει στο τελευταίο βίντεο δεν ήμουν πολύ στα καλά μου – τώρα είμαι πολύ καλά! Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει εννέα φορές. Έχω νοικιάσει άπειρα σπίτια γιατί περίμενα και έψαχνα να αγοράσω το δικό μου σπίτι, μιας και δέχτηκα έξωση… μετά τα τελευταία γεγονότα (τον χωρισμό της με τον Χρήστο Τσεβρετζή)» ακούγεται να λέει στην αρχή η Ιωάννα Τούνη.

Δες το σπίτι που αγόρασε:

 

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στο βίντεο πως θέλει τη διακόσμηση αρκετά minimal, να υπάρχει πολύ μάρμαρο αλλά και ξύλο και αρκετά λευκά έπιπλα. Μάλιστα, κάποια στιγμή μπαίνει και σε ένα δωμάτιο, το οποίο όπως τόνισε η ίδια προορίζεται για… παιδικό δωμάτιο αν και εφόσον κάποια στιγμή μείνει έγκυος. Φυσικά στο σπίτι θα υπάρχει και βεστιάριο για τα δεκάδες ρούχα και παπούτσια της, ενώ η θέα από το μπαλκόνι… κόβει την ανάσα!

Read More

And More