Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δεν έχουν τέλος τα ταξίδια για το ζευγάρι-Μετά τα Κύθηρα στη Ρόδο

Δεν έχουν τέλος φέτος οι διακοπές για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι μέσα σε λίγους μήνες έχουν πραγματοποιήσει αμέτρητα ταξίδια.

Αυτό το διάστημα μάλιστα, ο γιος τους έχει καταφέρει να γίνει viral στο Tik Tok, ως το πιο πολυταξιδεμένο μωρό.  Η γνωστή Influencer έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις αρχές του 2023 και από τότε δεν έχει αποχωριστεί ούτε μια στιγμή τον 8 μηνών γιο της.

Μάλιστα, ο μικρός Αλεξάνδρου έχει μονοπωλήσει τα social media καθώς έχει ταξιδέψει σε πάρα πολλά μέρη και δεν έχει κλείσει καν έναν χρόνο ζωής. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έχει πάρει μαζί τον γιο της στο Κάιρο, στην Γαλλική Ριβιέρα, στις Μαλδίβες αλλά και σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο και Σύρο.

Δύο από τους τελευταίους προορισμούς που επισκέφθηκε το ζευγάρι είναι τα Κύθηρα και η Ρόδος, όπου βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας 21/8. 

Πριν από λίγες ημέρες η γνωστή influencer μαζί με τους δύο άντρες της περιηγήθηκαν στα Κύθηρα, όπου χαλάρωσαν στις πανέμορφες παραλίες του νησιού, δοκίμασαν τα υπέροχα φαγητά τους και απόλαυσαν μια μαγική κρουαζιέρα με φίλους.

Στη συνέχεια ταξίδεψαν στην Αθήνα για 24 ώρες και αμέσως μετά στη Ρόδο. Το ζευγάρι έχει επισκεφθεί ξανά στο νησί των ιπποτών, αυτή τη φορά όμως, βρίσκεται μαζί τους και ο μονάκριβος γιος τους.

Τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, οι οποίοι αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός τους.

Δες τις φωτογραφίες

 

 

Read More

And More