Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έτσι φούντωσαν οι φήμες χωρισμού – Η αινιγματική ανάρτηση και η απάντηση του ζευγαριού

Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά η προσωπική ζωή της Ιωάννας Τούνη και του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου

Όλα ξεκίνησαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όταν το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει χωριστές διακοπές, ο καθένας με την παρέα του

Ιωάννα Τούνη – Σε τρελά κέφια στη Μύκονο

Η γνωστή ινφλουένσερ με το που πάτησε το πόδι της στο νησί των ανέμων δέχτηκε αρκετά σχόλια και μηνύματα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος απουσίαζε από το πλευρό της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

 

 

Η Ιωάννα Τούνη συνέχισε κανονικά το τριήμερο των διακοπών της κάνοντας αναρτήσεις στο instagram με τους φίλους από τη Θεσσαλονίκη!

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Χαλαρές στιγμές στην Ελαφόνησο 

Από την άλλη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξε να περάσει ένα χαλαρό τριήμερο μαζί με φίλους κάτι που έγινε αντιληπτό από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε από τοπία και την παραλία.

Οι φήμες μάλιστα περί χωρισμού φούντωσαν μετά από ένα αινιγματικό μήνυμα που ανέβασε σε story στο instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου…

«Να είσαι με κάποιον που διαλέγει εσένα καθημερινά, όχι με κάποιον που σε επιλέγει όταν απλά έχει όρεξη» έγραψε στην ανάρτησή του, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε πολλά μηνύματα που ρωτούσαν για την προσωπική του ζωή και αν χώρισε από την Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω χωρίσει»

Μετά το τέλος του τριημέρου η Ιωάννα Τούνη έδωσε τέλος σε όσα γράφτηκαν για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ξεκαθαρίζοντας πως παραμένουν μαζί ως ζευγάρι

«Δεν έχω χωρίσει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η απάντηση στις φήμες περί χωρισμού

«Σε επιλέγω για σήμερα, αύριο και για κάθε μέρα» προσθέτοντας και το όνομα της γνωστής influencer.

Η Ιωάννα Τούνη με τη σειρά της το αναδημοσίευσε στο δικό της προφίλ γράφοντας, «Τι θα κάνω εγώ η κυνική με αυτή τη ρομαντική φύση που έμπλεξα».

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ένα χρόνο μαζί!

Το ζευγάρι μάλιστα τόσο καιρό δεν είχε δώσει αφορμή για φήμες περί χωρισμού, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν στην Σαντορίνη για την πρώτη επέτειο της σχέσης τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

«Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά, είναι κάτι που το έχω πάρει από την οικογένειά μου. Δεν ξέρω αν θα γίνω καλός πατέρας, δεν υπάρχει πετυχημένη συνταγή. Υπάρχει αγάπη, θέληση. Δεν φοβάμαι γιατί όταν είσαι εσύ ολοκληρωμένος, όσο μπορείς ως άνθρωπος, θα δώσεις και ολοκληρωμένα πράγματα στο παιδί σου.

Ό,τι και να αντιμετωπίζει και αν το παιδί το κάνω με την Ιωάννα, δεν ξέρω κι αν θέλει να κάνει παιδί. Εννοείται θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα», δήλωσε λίγους μήνες πριν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

 

Read More

And More