Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η νέα αρχή στο μοντέρνο διαμέρισμα και το μίνιμαλ δωμάτιο του γιου τους

Στο κέντρο της Αθήνας μετακόμισαν πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον 5 μηνών γιο τους!

Το ζευγάρι το οποίο ξεκίνησε αρχικά της σχέση του, μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης, πλέον βιώνει τους πρώτους μήνες ως οικογένεια, δίπλα στον μικρό νουνίτο, όπως και αποκαλούν τον γιο τους.

«Το “νουνίτο” δεν είναι το όνομα του μωρού, δεν το είπαμε έτσι. Είναι όπως λέμε “αγάπη μου”, “φως μου”. Νομίζω ότι βγήκε, κάπως στο μυαλό μου το συνδύασα με το γαλατάκι επειδή θηλάζει όλη μέρα. Νουνίτο», είχε απαντήσει η Ιωάννα Τούνη εξηγώντας τον λόγο που φωνάζει το μωρό της έτσι. 

Αμέσως μετά τη γέννα, η Ιωάννα Τούνη άφησε το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα. Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετακόμισαν σε ένα νεόκτιστο διαμέρισμα, με μεγάλους χώρους και μοντέρνα κουζίνα, εκεί όπου διανύουν ήδη τις πρώτες εβδομάδες με τον γιο τους.

Ιωάννα Τούνη – Η νέα ζωή ως μητέρα

Μέσα από το νέο της βίντεο στο κανάλι της στο youtube η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τη γέννηση του γιου της, τις έντονες στιγμές, αλλά και τις αλλαγές στη ζωή της.

«Η ζωή μου άλλαξε πολύ. Ό,τι είχα μάθει να κάνω, τώρα πρέπει να μάθω να το κάνω με διαφορετικό τρόπο… Νιώθω σίγουρα πολύ διαφορετική και οφείλω να νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου για να λαμβάνει αυτή τη σιγουριά και ο γιος μου και μεγαλώνοντας να γίνει ένας αυτόνομος, υπεύθυνος και καλός άνθρωπος.

Μου λείπουν κομμάτια της καθημερινότητάς μου πριν. Μου λείπει το να βάλω ένα μαγιό και να χορέψω σε ένα beach bar αλλά δε θα άλλαζα με τίποτα αυτό που μου συμβαίνει και πιστεύω ότι θα χορέψω πάλι κάποια στιγμή σε ένα κλαμπ», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Λίγες εβδομάδες μετά τη μετακόμιση, το ζευγάρι έχει ολοκληρώσει τη διακόσμηση του σπιτιού. Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος δημοσίευσε στο instagram όλους τους χώρους με το μίνιμαλ δωμάτιο του γιου τους να ξεχωρίζει.

Πρόκειται για ένα δωμάτιο όπου κυριαρχεί το λευκό με το μπεζ, προκειμένου έτσι ο χώρος να είσαι αρκετά φωτεινός. Το ζευγάρι για την ώρα έχει ελάχιστα παιχνίδια και διακοσμητικά στο δωμάτιο του μικρού, εκεί όπου και περνά αρκετό χρόνο της ημέρας.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από το νέο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη…

 

Read More

And More