Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη φθινοπωρινή απόδραση με τον γιο τους, Πάρη – Φωτογραφίες

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά από ένα μοναδικό καλοκαίρι με αμέτρητα ταξίδια, όπου είχαν μαζί τους και τον μονάκριβο γιος τους, είναι έτοιμοι για τις χειμερινές τους αποδράσεις.

Η αρχή μάλιστα, έγινε από χθες, Σάββατο 21/10 καθώς, αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αράχωβα, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, παράλληλα όμως, είναι και ένα μέρος που λατρεύουν και οι δύο και το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφού πραγματοποίησαν και τη βάπτιση του μικρού τους, Πάρη, πλέον είναι έτοιμοι να απολαύσουν με ηρεμία τον χειμώνα και ταυτόχρονα να οργανώσουν τα επόμενα ταξίδια τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι, όπως σε κάθε του απόδραση, δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους, δίνοντάς μια γεύση από την εκδρομή τους.

Η πρώτη στάση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη, όπως ήταν αναμενόμενο ήταν για φαγητό ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν βόλτες στα γραφικά μέρη του χωριού αλλά και πολύ παιχνίδι με τον μικρό τους πρίγκιπα.

Δες τις φωτογραφίες

Read More

And More