Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο γιος τους Πάρης κάνει τα πρώτα του βήματα και φωνάζει «μαμά» – Βίντεο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη, η οποία εξακολουθεί να ταξιδεύει συχνά, εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Στην αγκαλιά της διαρκώς ο γιος της, Πάρης, ο οποίος πρόσφατα έγινε ενός έτους. Τόσο η γνωστή influencer, όσο και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, μοιράζονται καθημερινά τις στιγμές με τον γιο τους στα social media. 

«Μένω στην Αθήνα με τον άντρα μου και το παιδί μου. Ανεβαίνω κάθε εβδομάδα σχεδόν Θεσσαλονίκη… Δε σκέφτομαι με τίποτα να μην πηγαίνω Θεσσαλονίκη… δε θέλω. Ούτε ο Δημήτρης θα μετακόμιζε μόνιμα Θεσσαλονίκη, δεν του αρέσει, θέλει μεγαλύτερη πόλη», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το απόγευμα της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε στο instagram μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ως μητέρα, αφού ο γιος της Πάρης, με μια μικρή βοήθεια από τις φίλες της, κάνει τα πρώτα του βήματα.

Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο ο μικρός Πάρης περπατά φωνάζοντας «μαμά» με την Ιωάννα Τούνη να καμαρώνει τον γιο της!

Δες τα παρακάτω βίντεο:

 

 

 

 

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη έφτιαξε «περπατόπιτα» για να κεράσει τους φίλους της για αυτή την μεγάλη πρόοδο που έκανε ο γιος της! Το έθιμο της περπατόπιτας φτιάχνεται αποκλειστικά για τα πρώτα βήματα του παιδιού!

 

 

Read More

And More