Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το roadtrip με τον γιο τους, Πάρη – «Δυστυχώς η βόλτα δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε»

Το νέο τους roadtrip έκαναν χθες Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Μαζί με τον γιο τους, Πάρη, οι τρεις τους βρέθηκαν εκτός Αττικής, όπου και επισκέφθηκαν τους Καταρράκτες Πέτρας, έναν ιδανικό προορισμό για εξορμήσεις κοντά στην πρωτεύουσα.

Η γνωστή influecner και σε αυτή της την απόδραση δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει στο instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές της με τον γιο της. Ο μικρός Πάρης πρόσφατα έγινε ενός έτους, ενώ κάνει τα πρώτα του βήματα με τους γονείς του να καμαρώνουν διαρκώς. 

«Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απαιτεί πολλή ενέργεια, αλλά είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. Είμαστε αυτοκολλητάκια… Το παιδί δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ιωάννα Τούνη η οποία πριν από λίγες μέρες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ολοκληρώνοντας την εκδρομή τους στους Καταρράκτες Πέτρας, η Ιωάννα Τούνη δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της, καθώς αντιλήφθηκε πως δεν ήταν η κατάλληλη μέρα για τον προορισμό που επέλεξαν να επισκεφθούν.

«Δυστυχώς η βόλτα δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε, ο καταρράκτης δεν είχε νερό και φυσούσε αδιανόητα πολύ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

 

 

 

 

Read More

And More