Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, τα καυτά φιλιά και η ανυπομονησία για τον γιο τους

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους, περιμένοντας παράλληλα να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους!

Τα φετινά Χριστούγεννα το ζευγάρι θα βρίσκεται σε μια γλυκιά αναμονή, καθώς όπως έχουν αποκαλύψει ο γιος τους θα γεννηθεί στις αρχές του νέου έτους.

Μπορεί να υπάρχει χιλιομετρική απόσταση ανάμεσά τους, καθώς η Ιωάννα Τούνη μένει στη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Αθήνα, ωστόσο οι δυο τους δεν βλέπουν κανένα εμπόδιο!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» το μεσημέρι της Κυριακής 4/12 πήρε το κορίτσι του και ταξίδεψαν μαζί για την Θεσσαλονίκη.

Την επόμενη ημέρα, η Ιωάννα Τούνη είχε επίσκεψη στον γυναικολόγο και φυσικά, ο σύντροφός της τη συνόδευσε στις εξετάσεις της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μάλιστα, δημοσίευσε και ένα τρυφερό βίντεο με την Ιωάννα Τούνη λίγο πριν τον υπέρηχο, ενώ και εκείνη με τη σειρά της ανάρτησε τo δικό της βίντεο και έγραψε: «Baby loading».

 

 

«Έχω κυρίως ανυπομονησία για τον ερχομό του γιου μου και τον περιμένω πώς και πώς. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν έχουμε ημερομηνία, σε κάνα μήνα η Ιωάννα θα μπει στον ένατο μήνα. Ο γιος μου θα γεννηθεί το 2023. Να μπει καλά το 2023, πρώτα ο Θεός» αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο «Πρωινό Μας».

Χθες 6/12, η γνωστή Influencer και ο παρουσιαστής απόλαυσαν μια υπέροχη μέρα στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνοντας για brunch. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα αρκετά ερωτικό βίντεο στα social media… με το καυτό φιλί που χάρισε στον αγαπημένο της!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Οι δυο τους μετρούν πλέον αντίστροφα καθώς σε περίπου έναν μήνα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανυπομονούν να γνωρίσουν τον γιο τους, απολαμβάνοντας παράλληλα τον θυελλώδη έρωτά τους.

Read More

And More