Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βόλτα με τον 5 μηνών γιο τους και τα δύο σκυλιά τους – Φωτογραφία

Στο έπακρο δείχνουν να απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την ημέρα που υποδέχτηκαν στον κόσμο τον μονάκριβο γιο τους.

Το ζευγάρι έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του μικρού και παρά το δύσκολο πρόγραμμά τους, φαίνεται πως τα καταφέρνουν πολύ καλά.

Πριν από λίγες εβδομάδες ολοκλήρωσε τη διαδικασία της μετακόμισής του σε νέο σπίτι, δημοσιεύοντας σχετικά βίντεο, έχοντας διαρκώς τον μικρό τους γιο μαζί τους. 

Η γνωστή influencer και ο παρουσιαστής πλέον έχουν βρει τα πατήματά τους, ενώ καθημερινά προσπαθούν να έχουν το πρόγραμμα τους, για να μπορούν να προλαβαίνουν όλες τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αλλά και τις δραστηριότητες.

Το βράδυ της Τετάρτης 24/5 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη αποφάσισαν να κλείσουν την ημέρα του με μια βραδινή βόλτα με τον γιο τους, αλλά και τα δύο σκυλιά τους.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάλιστα, μοιράστηκε με τους followers του και ένα σχετικό στιγμιότυπο από τον περίπατό, όπου το συνόδευσε γράφοντας: «Πάμε βόλτα όλα τα παιδάκια».

 

 

 

 

Read More

And More